Välkommen till Hjulsereds Gård

   

Detta är en mycket okomplicerad herre. Mycket lätt att rida in. Det var bara att sitta upp. Han är helt orädd och obekymrad.

Några små lätta språng har det också blivit. Han har ett trevligt rörelse schema. Hans mamma har gått LA dressyr. Han är säker i sin taxering och mycket rädd om benen utan att hoppa onödigt högt.

 

Under vintern 2010 så kördes han med släde. Något som han tyckte mycket om. Det har blivit några starter i LD+5 och LC på lokal nivå. I dom första rundorna så drog han på sig lite nerslag men han har utvecklats otroligt mycket och är numera så går han oftast felfritt. Han är mycket okomplicerad att ha med sig på tävlingsplatsen.

 

Han startade även på Sämsholm när dom annordnade Skottefältävlan. Han nollade i både banhoppningen och terrängbanan. Detta var första gången han gick på en terrängbana. Han var lite konfunderad över det hela men litade full och fast på sin ryttare.

 

Han kommmer in i växtperioder lite då och då. I Januari 2010 så mättes han till 141.5 cm av godkända mätfolk. Eftersom han inte är en "gränsponny" så gäller mätintyget tom 2013.

I Juli månad så mätt vi honom hemma till 144 cm.

 

 

Daylight Power

 

Hingst, född 2006-05-26 (inköpt 2008)

(kastrerad maj 2009)

Mankhöjd: 141,5cm  (4 år)

Far: Power Boy RP 112

Mor: Lillemons Daytona 35-97-6445

Morfar: Simberg Senator RW92