Välkommen till Hjulsereds Gård

        

När Pyret köptes in var hon knappt hanterad. Vardagliga saker som rykt och hovvård vart nog så omständigt. Ett år senare så började vi så smått lägga på sadel. Något som inte var helt lätt. Sadelgjorden var inte populär. Nya saker var väldigt kul. Hon blev dock snabbt uttråkad så man fick vara snabb med att komma på nya saker. I november 2007 började vi rida henne. Snabbt kom bommarna fram som var väldigt spännande. Det märktes snabbt att hoppning var hennes grej. Hon har en otrolig teknik och hopphuvud.

Under 2008 gjorde Pyret ett flertal starter i hoppning med väldigt bra resultat. Dessutom gjorde hon bra ifrån sig på kvalitets-tävlingen i slutet av augusti. Hon fick dessutom 40 poäng exteriört.

 

Under 2009 hade Pyret ett sabbats år. Hon gick hemma och kopplade av och var häst. I början av 2010 så sattes hon sakta igång för att under våren komma ut på tävlingsbanan igen. Nu har hon lek runt i LC och kommer att debutera i LB inom kort. Förhoppningsvis så kommer hon också att hinna med att debutera i Fälttävlan P70 under 2010.

Pyret

 

Sto, född 2004-05-14,

Inköpt 2006-08-17

Mankhöjd: 136 cm (8 år)

Far: Möllegaards Orion Surprice RW 81

Mor: Peggy

Morfar: Wärnäs Peng RW 64